19 Nisan 2024 Cuma

FAQ About Time Travel / Gareth Carrivick / Film Yorumu #33

 



   Zaman Yolculuğu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular filmiyle bilinmeyen bir maceranın kapıları aralanıyor…

   Kıyıda köşede kalmış, boş zamanlarınızı keyifli bir anıya dönüştürebileceğiniz ve akıcılığıyla sizi kendisine bağlayacak bir film mi arıyorsunuz? Sanırım doğru yerdesiniz. Gareth Carrivick ilk ve son filmi olan “FAQ About Time Travel” ile oldukça eğlenceli ve akıcı bir bilim kurgu komedisi sunuyor diyebilirim.



   Zaman Yolculuğu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Film Konusu

   Zaman Yolculuğu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular filmi, üç arkadaşın bir barda içerken kendilerini içerisinde buldukları bir macerayı konu alıyor. Geyik muhabbeti yapan bu arkadaşlar sıradan bir akşamda olduklarını düşünürken işler ilginçleşiyor ve kendilerini paralel evrenler içerisinde buluyorlar.


   Zaman Yolculuğunun Eğlenceli Akışı

   “FAQ About Time Travel” adından da anlaşılacağı gibi, zaman yolculuğu konusunda pek çok soruyu ele alıyor. Örneğin, bir kişi geçmişte ne kadar kalabilir? Geleceği değiştirmek mümkün mü? Ancak bu sorular yüzeysel ve eğlenceli bir şekilde incelenirken izleyici komik sahneler ve 80’lerden kalma film müzikleri ile keyifli zaman geçiriyor diyebilirim.

   Filmin düşük bütçeli olduğunu izlerken rahat bir şekilde anlayacaksınız ancak bu durumun film boyunca sizi rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Çünkü bütçe düşüklüğünü absürt komedi ile birleştiren bir filmle karşı karşıyayız. Benim filme puanım “Arkadaşıma tavsiye ederim.” oldu. İzlemek isteyenler için şimdiden iyi seyirler diliyorum…

FilmMetre

5- İkinci kez izlerim.

4- Arkadaşıma tavsiye ederim.

3- Boş zamanımda izlerim.

2- Daha iyi şeylere vakit ayırabilirdim.

1- Düşmanım bile izlemesin.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder